Vásárlási tanácsok cipő webshopból

Vásárlási tanácsok cipő webshopbólAmíg korábban szinte mindenki személyesen vásárolt magának cipőt, addig manapság már egyre többen vannak, akik cipő webáruházból rendelnének maguknak lábbelit. A problémát, ahogy divat, ruházati cikkek esetén mindig, a méretek jelentik, így vásárlási tanácsaink nagy része e köré fog csoportosulni.

Tudd a pontos láb méreteidet

Mivel a cipők számozása különböző gyártók esetén különböző méretet jelent, így az első feladat mindenképpen az, hogy tudd, hogy pl. centiméterben milyen hosszú a lábad. Szerencsére ma már a legtöbb webshop rendelkezik mérettáblázattal, így a lábméret birtokában ki lehet választani, hogy az adott cipőből melyik számozásra lesz szükséged. Amire még oda kell figyelni, hogy rengeteg embernek nem egyforma méretű a két lába, így mindkét lábadat mérd le a biztonság kedvéért.

Több webshopot is nézz vásárlás előtt

A webáruházas vásárlás előnye a széles kínálat. Ahhoz azonban, hogy a kínálatot végig tudd nézni, szükség van arra, hogy körülnézz, keresgélj az interneten. Jó esély van rá, hogy ha rátalálsz egy megfelelő cipőre, akkor másik webshop kínálatában megtalálod azt kedvezőbb feltételekkel.

A webshop visszaküldési feltételei

Mivel a méret eltalálása kiemelten fontos, így a nem megfelelő méretű cipők visszaküldésére is figyelni kell. Webshopos vásárlásnál 14 napon belül indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól, de nem mindegy, hogy hogyan is működik a visszaküldés. Ha a vásárlónak kell állnia a visszaküldés költségeit, vagy ha pl. külföldre kell küldeni a csomagot, akkor könnyen belekerülhet néhány ezer forintba a visszaküldés, amit érdemes elkerülni.