Hogyan óvjuk karikagyűrűnket?

Hogyan óvjuk karikagyűrűnket?A karikagyűrű általában az emberek egyik legjobban megbecsült ékszere, tulajdona. Ennek megfelelően szeretünk mindent megtenni annak érdekében, hogy karbantartsuk, óvjuk azt mindennemű hatástól. Cikkünkben arról lesz szó, hogy tudjuk óvni karikagyűrűnket.

Vegyük le

Sokan soha sem veszik le gyűrűjüket, ez azonban nem a legjobb megoldás. Vannak olyan tevékenységek (pl. különböző sportok, kertészkedés, takarítás stb.), melyeknél célszerű letenni a gyűrűt. Ezek közös jellemzője, hogy kezünket, ujjainkat használjuk hozzájuk, tehát folyamatosan különböző hatások, vagy akár vegyszerek is érik a gyűrűt.

Tudjuk, hova tesszük

Ha levesszük, célszerű ugyanazon a helyen tárolni mindig, nehogy elveszítsük. Ennek megfelelően ez a tárolási hely legyen biztonságos, és soha ne feledkezzünk meg róla.

Óvás krémektől, parfümtől

Jó ötlet levenni a gyűrűt, mielőtt hasonló dolgokkal kennénk kezünket, mivel ezek hosszútávon károsak lehetnek a karikagyűrűnkre.

Úszáskor vegyük le

Az egyik leggyakrabb, amikor emberek elhagyják a gyűrűt, az úszás közben történik. A hideg víz hatására az ujjak összemehetnek, így a gyűrű könnyen leeshet. Ha otthoni medencében történik ez, nagy nehézségek árán, de általában meg tudjuk találni, azonban nyílt víz, vagy strand esetén ez már majdhogynem lehetetlen vállalkozásnak tekinthető.

Összefoglalás

Láthatjuk tehát, hogy rengeteg lehetőség van arra, hogy elveszítsük, vagy megrongáljuk karikagyűrűnket. Figyeljünk tehát oda arra, hogy velünk ezek ne történhessenek meg!