Miért éri meg Gerard tetőt használni?

Miért éri meg Gerard tetőt használni?A tetőfelújítás, tetőcsere minden esetben rengeteg odafigyelést, utánajárást igényel. A rengeteg választási lehetőség szintén rengeteg előnnyel és hátránnyal jár. Régen a leggyakoribb tetőfedési megoldásnak az égetett agyag, kerámia cserepek számítottak. Manapság azonban egyre jobban elterjednek a könnyű tetők. Egy ilyen a Gerard könnyű tető. Bejegyzésünkben azt fogjuk megvizsgálni, miért éri meg ezt a megoldást használni.

A Gerard könnyű tetők, ahogy a nevük is mutatja, kis súllyal rendelkeznek. Ez kifejezetten előny a kivitelezéskor, mivel a kis súly könnyebb munkavégzést, valamint gyengébb tetőszerkezetet követel meg. Ennek általában a pénztárcád fogja látni az előnyeit, ugyanis az ilyen tetőszerkezet kialakítása kevesebb pénzből történhet. Különösen jó megoldás a Gerard tető felújítások során, mivel ilyenkor nem minden esetben van szükség a meglévő tetőszerkezet cseréjére, vagy megerősítésére.

A Gerard cserepes lemezek préselt acéllemezek, melyeket kőzúzalék bevonattal látnak el, így biztosítják a rendkívüli időjárás-állóságot, valamint a természeti katasztrófák (hurrikán, földrengés stb.) elleni védelmet is.

A kőzúzalék bevonatnak köszönhetőena Gerard tetők esztétikusak is, számos különböző változatban (színben, kialakításban) választhatók, mely biztosítja, hogy minden háztulajdonos megtalálja azt a kialakítást, mely számára a legmegfelelőbb.

A Gerard tetőkre a gyártó 50 év garanciát vállal, melyből 25 vonatkozik a teljes időjárás-állóságra, a további 25 év arányosan csökkentett, így azok, akik ezt a megoldást választják, biztosak lehetnek benne, hogy évtizedekig meg van oldva a tetővel kapcsolatos problémájuk.