VB meccsnézés Szigetváron

VB meccsnézés SzigetváronA 2018-as labdarúgó VB mérkőzéseit a világ minden táján figyelemmel lehet majd kísérni. Hazánkban is több helyen lesz majd szabadtéri, pl. Szigetváron is közvetítik a VB meccseit.

A városban nem csak a focimeccsek kedvelői fognak tudni jól szórakozni a torna ideje alatt, hanem rendezvénysorozattal egybekötve rengeteg nyári programmal várják a szervezők a foci szerelmeseit és a kikapcsolódni vágyókat.

Ezek a programok 2018. június 8-án egy tűzoltó nappal kezdődnek, ami kifejezetten jó ötletnek ígérkezik a meleg nyári napokra való tekintettel. A következő néhány napban az autóké, motoroké a főszerep. Lesz kaszkadőr bemutató, gyorsasági, ügyességi verseny, valamint motoros felvonulás is.

A VB kezdése pont egybeesik a tanévzárással, így június 15-én a spanyol-portugál vb-meccs mellett lesz gimnazista felvonulása, tanévzáró parti is. Ezen a hétvégén a meccsnézés mellett lesz lehetőség találkozni Király Gáborral, a magyar válogatott kapusával is, aki élménybeszámolót, dedikálást tart június 17-én.

Ezután átveszik a főszerepet az állatok és a gyerekprogramok. Lesznek zenés gyerekműsorok, állatkórházi látogatás, akadálypálya, valamint is lesz lehetőségük a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A következő hétvégén (június 29-én) a zene kerül előtérbe, ugyanis ekkor kerül megrendezésre az éves rendszerességű SzigetváRock zenei fesztivál, ami az egész hétvége programját nagyban meghatározza.

A rendezvénysorozat további része a mozsgói Kakasfesztiválról, valamint lovas bemutatókról és a VB kieséses szakaszának meccseiről fog szólni.